maandag 19 november 2012

CITO-TRAINING VOOR KINDEREN MET DYSLEXIE

5, 6 en 7 februari 2013 is het weer zover! Voor alle kinderen is het spannend als de Cito-eindtoets weer voor de deur staat. Voor kinderen met dyslexie is het extra spannend. Daarom start Giralis in november (week 46) met de Cito-training voor kinderen met dyslexie op een Giralis Jeugdpunt bij u in de buurt.

Dyslectische kinderen kunnen dus vanaf deze week bij Giralis Jeugdpunten in Nederland de Giralis Cito-training volgen. Deze training omvat tien bijeenkomsten en bereidt hen voor op de Cito-toetsen op 5 tot en met 7 februari. Daarover bericht de website van Giralis Groep.

Tijdens de training wordt stilgestaan bij bijvoorbeeld faalangst en motivatie. Vastgesteld wordt welk probleemgebied de meeste aandacht behoeft.

Ook komen begrijpende leesstrategie├źn aan bod en worden Cito-opgaven geoefend en besproken. Ieder kind krijgt een map waarin het oefentoetsen, tips, vragenlijsten, handige strategie├źn en andere zaken kan noteren.

De trainingskosten worden grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar. De exacte kosten zijn afhankelijk van het verzekeringspakket.

Lees voor meer informatie en aanmelding de brochure Cito-training voor kinderen met dyslexie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten